juli 20, 2024

Med parterapi kan du og din partner genfinde kærligheden

At få et forhold til at fungere kan sommetider føles som et puslespil, der bare aldrig rigtigt vil gå op. Man ser på sine venner og tænker: Hvordan gør de det dog? Selv føler man, at éns eget forhold er blevet til en spiral af skænderier, sure miner og manglende glæde. Men hvad er det, der ikke fungerer, og hvorfor fungerer det ikke? Hvorfor er det så svært at snakke om problemerne uden at komme op at skændes, og hvordan får man gnisten tilbage i forholdet? Med parterapi kan du og din partner finde svarene på disse spørgsmål og igen blive glade i jeres forhold.

 Fordele ved parterapi

Med parterapi kan du og din partner finde kærligheden til hinanden igen. I kan finde svar på, hvorfor jeres forhold et holdt op med at være varmt og kærligt, og hvorfor I ikke længere kan kommunikere med hinanden, som I kunne engang. Parterapeuten hjælper jer med at se jeres forhold og jeres problemer udefra og dermed give jer klarhed over, hvilke dårlige mønstre I skal have kæmpet jer ud af. I lærer at få de gode sider frem i hinanden fremfor de dårlige og at samarbejde fremfor at modarbejde.

couple-498484_960_720

Parterapi ved utroskab

Det er en kendt sag, at utroskab kan være altødelæggende for et forhold. Det bringer en masse dårlige følelser ind i forholdet såsom skuffelse, mistro, manglende tillid og vrede. Men hvis du eller din partner har været utro, betyder det dog ikke nødvendigvis, at jeres forhold er dødsdømt. Med parterapi kan I få forholdet tilbage på rette kurs. I får mulighed for at få snakket tingene igennem på en ordentlig måde, får sat ord på jeres følelser og i den proces finder I ud af, hvordan I skal handle på utroskaben – skal forholdet fortsætte eller ej?
Hvis I ønsker at finde tilbage til hinanden og genfinde kærligheden, er det, hvad parterapien også kan hjælpe jer med. For at løse et problem gælder det i stor grad om at få snakket problemet igennem, og det er netop det, I gør med parterapeuten. Mange opdager, at det er meget nemmere at snakke sammen i sofaen hos en parterapeut fremfor i sofaen i stuen derhjemme.

Nogle parterapeuter tilbyder en gratis prøvetime, hvor I kan få en fornemmelse af, hvordan det egentlig er at gå i parterapi og finde ud af, om det er noget for jer.
For yderligere info klik her.