juni 16, 2024

Vejen til en dygtig ejendomsmægler

Det at finde en dygtig ejendomsmægler er ikke svært, da der er virkelig mange gode at vælge mellem. Ligesom alt muligt andet, så er der dog alligevel forskel på hvor dygtige den enkelte ejendomsmægler er, hvilket i sidste ende kan betyde mange penge for din privatøkonomi.

Det første man bør gøre er at tale med venner og familie om deres erfaring med boligsalg, og i den forbindelse høre om de har gode erfaringer med en bestemt mægler, som de har været glade for. Kan du få en anbefaling af venner og familie, så er det nemlig meget troværdigt.

Samtidig har du et godt argument over for mægleren, når han hører du er blevet anbefalet af en ven. På denne måde er i nemlig næsten stamkunder, hvilket mægleren bliver super glad for. Der tænker mægleren, at der muligvis er endnu flere kunder på vej, og i den forbindelse flere penge i kassen.

 

Find en ejendomsmægler i din egen by

Det at sælge boliger handler meget om lokalkendskab, så mægleren kan fremhæve alt det godt ved lige netop denne boligs nærområde. Det gælder alt fra gode spisesteder, til gode skoler og daginstitutioner og kulturtilbud.

Find en god ejendomsmægler her: https://danbolig.dk/butik/arhusnord

 

Det kommer selvfølgelig an på køberen, hvad der er vigtigt for ham. Det skal mægleren så prøve at læse og fortælle om disse ting.

En god ejendomsmægler i Århus skal selvfølgelig have kendskab til denne by, men også mere specifikt i den enkelte bydel. Sælger han boliger i Århus C, så skal han være helt skarpe på lige netop denne del af Århus.

Dermed skal mægleren kunne fortælle om alt det gode fra midtbyen, så den potentielle køber kan drømme sig hen til dette område og alle fordele ved at bo i midtbyen. Derfor er lokalkendskabet så vigtigt.