juli 20, 2024

30 års fødselsdag

Jeg fylder snart 30, og i den forbindelse har jeg inviteret mine venner og familie til et brag af en fest. Man fylder jo kun 30 en gang, eller i mit tilfælde de næste par år. Lokalet er booket, maden er der ved at komme styr på, men pynten har det altid med at være last minute. Så i år tænkte jeg, at jeg ville gøre mere ud af det.

Min veninde havde anbefalet mig heliumballoner.dk. De havde simpelthen de flottest balloner i alle regnbuens farver. Selvom jeg havde lyst til at købe balloner i alle farver, så bliver jeg jo 30 og ikke 3, desværre. Mine veninder har altid lavet sjov med, at jeg er for barnlig. Nu skal jeg vise dem, hvor classy og voksen, jeg kan være. Forhåbentlig. 

Inspiration til din store dag

Jeg har næsten aldrig været til en fest uden balloner. Balloner tilfører bare en masse sjov og en hyggelig stemming til en begivenhed. Min bedste veninde arbjeder for et eventbureau, og gav mig den gode ide, at lave en ballon skulptur. Vi købte en masse balloner fra heliumballoner.dk i pastelfarver.

Vil du give din fest et elegangt og feminint touch? Så kan jeg helt klar anbefale dig at lave en ballonskulptur eller en ballonbue. Det har været et populært trend i de sidste par år. Og det kan man godt forstå.

De er både flotte og feminine, og det imponerer med garanti dine venner og familie. Har du bloggerveninder, som mig? Så er det et kæmpe hit. Du kan med en ballonskulptur eller en ballonbue skabe en billedvæg, hvor dine gæster i løbet af aftenen kan forevige deres minder. Du kan dele alle de sjove og skøre billeder med dine gæster dagen derpå.

Har du styr på maden til din fest?

Når du har fået styr på oppyntning til din fest, så er første prioriteten mad! Jeg er en kæmpe fan af mad. Maden er altid midtpunkten til mine fester. Lige udover mine fede dance moves. Som  måske egentlig ikke er så fede, som jeg selv tror.

Men skal du afholde en større fest, som mig? Så er det en rigtig god ide at skaffe dig et cateringfirma. Det kan være meget tidkrævende, hvis du selv skal stå for al maden. Derudover, så mister du dyrbar tid med dine gæster.

Da jeg fylder 30 så tænkte jeg også, at det var mest passende med en 3-retters menu. Jeg har sammensat menuen således, at vi skal have ravioli med jomfruhummer og bisque til forret, til hovedrret skal vi have beef wellington med svampe sauce, og til dessert skal vi have en fancy voksen lagkage. Man kan simpelthen ikke holde en fødselsdagsfest uden en lagkage.

Få den perfekte aften

Når du har fået styr på maden, lokalet og pynten, så er det bare med at nyde din store dag fuldt ud. Jeg har i hvert fald tænkt mig at give den en skalle, og hoppe ind i 30’erne med stil og mindre klasse, end jeg planlægger at have tidligere på aftenen. Der skal også være plads til det lille barn. 

Hvis du også skal til at holde en 30 års fødselsdag, så kan jeg helt klart anbefale heliumballoner.dk. De har et stort udvalg af balloner, også er de super søde til at komme med ideer. Hvis du skal bruge en catere, så vil jeg helt klart anbefale Gaudium.