juni 16, 2024

Badmintontasker hjælper dig til organisering

min badmintontaske

Pas på din taske og dit udstyr

Hvis man må til og fra træning er det en fordele med en egnet badmintontaske, der hjælper med at holde dit udstyr i orden i tasken, og giver en den mindst besværlige måde at komme rundt med ens udstyr. En af de signifikante ting en værdig badmintontaske skal evne er, at den skal beskytte det dyreste stykke udstyr man håndterer som badmintonudøver, hvilket er din badmintonketcher. De er også det mest skrøbelige udstyr du anvender som spiller, og desårsager er det særdeles betydeligt at der bliver passet på dem i tasken. Hvis man ikke har nogen ketcher, da den er gået i stykker i ens badmintontaske, så er det meget umuligt at træne badminton

Størstedelen af de fleste badmintontasker har et godt lomme til ketcher, der er forsøgt lavet mere holdbar i modsætning til resten af tasken og det skal beskærme ketcherne mod bump på vejen til og fra hallen, men garanteret også hvis tasken placeres og hentes op fra gulve og bænke. Det er særligt når du rejser med din badmintontaske eller du smider med tasken at der kan opstå flænger på dine ketcher. I denne henseende er det virkelig vigtigt at man behandler sin badmintontaske ordentlig og man slet ikke kaster rundt med den. Endvidere at du ikke må smide sin badmintontaske forekommer der også nogle retningslinjer man kan bruge når man er nødt til at klargøre din taske, der kan hjælpe med at gøre det mere sikkert for ens ketcher at blive fragtet omkring. Det er i denne henseende en belejelig grund at have ens ketcher i lommen til dem i badmintontasken. Men derudover er det også en fremragende ide at putte dem i de beskyttere, der følger med når du skaffer sig dem. Det fylder dog lidt mere i tasken, dog er det en god yderligere beskyttelse, når de ligger i badmintontasken.

 

min badmintontaske
min badmintontaske

Pak den ordentlig

Et andet råd er at du kan placere dine badmintonsko på højkant i tasken i den ende hvor hovedet til ketcherne er. Hvis man anvender en stor nok størrelse sko, vil de være større end bredden på hovedet på ketcheren og måske der er noget, der dratter ned over badmintontasken kan skoene tage af for stødet og skåne ketcherne. Det er derfor vigtigt at man også bruger resten af badmintontasken med ting, så skoene ikke bare falder ned i bunden af tasken hvis du shaker tasken.

Umiddelbart er det fint for ens udstyr og din badmintontaske, at den primært er fyldt hvis du er nødt til transportere den. Af den årsag er du garanteret at den ikke får et skævt stød eller den kan komme til at se slidt og grim ud. Og du har lyst til jo gerne se smart ud når man er nødt til at skulle til og fra hallen. Rumfanget på din taske og hvor meget udstyr du har afgør om din taske er fuld eller halv fuld. Langt de fleste skal vælge en 2-rums badmintontaske, hvor der vil være et særlig rum for ketcher og et særlig rum til resten af dit udstyr. I den variant badmintontaske er der tilstrækkelig plads til 3-4 ketcher og tøj, samt andre fornødenheder. Reelt vil jeg vurdere der er nok plads i denne variant af taske til at størstedelen af badmintonspillere kan vælge den type variant.

 

Hvis du bare vil have mere plads

Til dem der ikke har plads nok, eller træner helt vildt meget og ikke kan komme hjem før næste træning kan der købes en større badmintontaske, som har 3 rum. I denne størrelse er der et rum yderligere på størrelse med det , som er til ketcher i den lille udgave. Derved har man nu plads til flere flere ketcher, eller mere tøj og udstyr. Langt de fleste bruger en taske med 3 rum da de har flere ketcher og ikke kan have dem i det ene rum i den mindre badmintontaske.

 

 

Læs mere på bamintontasker.dk:badmintontaske